Αρχική / Αρχική / Εύβοια 3,4 ημέρες

Εύβοια 3,4 ημέρες

Αναχωρήσεις 24/12/2016,  31/12/2016  & 05/01/2017 

Στην 3ήμερη εκδρομή δεν πραγματοποιείται η 3η ημέρα του προγράμματος

1η ημέρα: Θεσσαλονίκη –Χαλκίδα- Αγ. Ιωάννης Ρώσος-Αιδηψός

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 07.00 για Εύβοια δια μέσου Τεμπών (στάση για καφέ) Λαμίας, Χαλκίδας, στάση για καφέ και βόλτα στην παραλία…  Στην συνέχεια αναχώρηση για το Προκόπι, όπου θα επισκεφτούμε το μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου. Στο μοναστήρι φυλάσσεται το σκήνωμα του αγίου, το οποίο το έφεραν οι πρόσφυγες από το Προκόπι της Μικράς Ασίας μετά την καταστροφή το 1922. Χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς για προσκύνημα και γεύμα. Αναχώρηση και άφιξη στην Αιδηψό, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Το βράδυ Χριστουγεννιάτικο Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Όσιος Δαυίδ

Πρόγευμα και αναχώρηση για το μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ του γέροντα στις Ροβιές. Πρόκειται ένα μεταβυζαντινό μοναστήρι σε επιβλητικό τοπίο, που ιδρύθηκε το 16ο αιώνα από τον όσιο Δαυίδ και ανακαινίστηκε το 1877. Το μοναστήρι έχει μέσα κι έξω βρύσες με κρυστάλλινο νερό από το οποίο θα πάρουμε, αφού προσκυνήσουμε χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς και στην συνέχεια επίσκεψη στην Λίμνη για καφέ.  Το μεσημέρι επιστροφή στο ξενοδοχείο, γεύμα και ξεκούραση. Το απόγευμα επίσκεψη στην σπηλιά του Σίλα και στα λουτρά. Το βράδυ ελεύθερος χρόνος στην Αιδηψό για βόλτα και δείπνο.  Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Ισταία

Πρόγευμα και αναχώρηση  δια μέσο πύργου, Ωρεών (στάση για καφέ) και άφιξη στην Ιστιαία εμπορικό κέντρο της βόρειας Εύβοιας με ευρύχωρη πλατεία και μερικά πέτρινα αρχοντικά, έργα τέχνης Θεσσαλών μαστόρων από τα Αμπελάκια. Χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς για περιήγηση στην πόλη. Μπορείτε να επισκεφτείτε την εκκλησία του Αγ. Νικολάου με σημαντικές τοιχογραφίες. Επιστροφή  στο ξενοδοχείο για γεύμα και ξεκούραση. Το απόγευμα επίσκεψη στον Αγ. Γεώργιο. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Αιδηψός-Αχίλλειο-Αμπελάκια-Θεσσαλονίκη

Πρόγευμα και αναχώρηση μέσω Αγιόκαμπου – Γλύφας, στάση για καφέ στο χωριό Αχίλλειο (Τα Φώτα θα παρακολουθήσουμε τον Αγιασμό των υδάτων). Στην συνέχεια αναχώρηση για τα γραφικά Αμπελάκια, όπου θα έχουμε χρόνο για περιήγηση και γεύμα στο γραφικό χωριό. Μετά το γεύμα αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη. Ενδιάμεση στάση για καφέ. Άφιξη στη Θεσσαλονίκη το βράδυ.

Τιμή Συμμετοχής στη 4ήμερη εκδρομή: 140€

Τιμή Συμμετοχής στη 3ήμερη εκδρομή: 115€

Περιλαμβάνει:

  • Μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας
  • Τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο 40 Πλατάνια 2* με ημιδιατροφή.
  • Τις ξεναγήσεις – περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας
  • Τα εισιτήρια του F/B για Αγιόκαμπο – Γλύφα

Δεν περιλαμβάνει ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό.

Δείτε και...

Αυστραλία Νέα Ζηλανδία Καλοκαίρι 2018

Αυστραλία Νέα Ζηλανδία 16 Ημέρες Αναχωρήσεις 18/5 | 14/6 | 14/7 | 4/8 | 20/10 …

Facebook