Αρχική / Αρχική / Πάτρα-Ολυμπία- Καλάβρυτα-Μεσολόγγι-Δελφοί, 4ημέρες

Πάτρα-Ολυμπία- Καλάβρυτα-Μεσολόγγι-Δελφοί, 4ημέρες

Αναχώρηση: 23/12/2016

1η ημέρα: Θεσσαλονίκη –  Μεσολόγγι – Πάτρα 550 χλμ.

Αναχώρηση στις 07.00 από το γραφείο μας. Στάση για καφέ στα Γρεβενά. Διέλευση από Ιωάννινα, Χάνι Τερόβου…  Στάση για γεύμα στην Αμφιλοχία. Συνεχίζουμε  για Αγρίνιο και περιήγηση στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου. Θα δούμε την Πύλη απομεινάρι του τείχους του Μεσολογγίου, τον Κήπο των Ηρώων που έγινε με πρωτοβουλία του Ιωάννη Καποδίστρια το 1829, την πλατεία Μάρκου Μπότσαρη με το παλιό δημαρχείο και την λιμνοθάλασσα πού αποτελεί ένα σημαντικό υδροβιότοπο. Αφού διασχίσουμε την γέφυρα του Αντιρρίου, Ρίο άφιξη στην Πάτρα, γνωριμία με την πρωτεύουσα της Αχαΐας επίσκεψη  στον ιερό ναό του  Αγ. Ανδρέα, πολιούχος της Πάτρας και μία από της μεγαλύτερες των Βαλκανίων, εκεί σώζετε και ένα τμήμα από το Σταυρό πού μαρτύρησε ο Απόστολος Ανδρέας όπως επίσης και η κάρα του Αγίου.  Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Το βράδυ χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς για βόλτα στην πρωτεύουσα της Αχαΐας. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Πάτρα– Πύργος – Ολυμπία – Αχάια Κλαους 235 χλμ.

Πρόγευμα και αναχώρηση για την αρχαία Ολυμπία, δια μέσου Πύργο, την πρωτεύουσα του νομού Ηλείας. Άφιξη στην αρχαία Ολυμπία, επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο και στο μουσείο. Στην συνέχεια χρόνος ελεύθερος για γεύμα. Στην επιστροφή θα επισκεφτούμε την ποτοποιία Αχάϊα Κλάους όπου θα δοκιμάσουμε τα κρασιά και θα ξεναγηθούμε σε χώρους του εργοστασίου. Άφιξη στην Πάτρα όπου θα έχουμε χρόνο για περιήγηση στην Τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας. Το βράδυ  Χριστουγεννιάτικο δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Πάτρα – Μ. Σπήλαιο – Αγ. Λαύρα – Καλάβρυτα 180 χλμ.

Πρόγευμα και αναχώρηση για Μέγα Σπήλαιο, άφιξη και προσκύνημα στην Μονή. Αναχώρηση και άφιξη στην Αγ. Λαύρα επίσκεψη στο μουσείο με τα κειμήλια  από την επανάσταση του 1821. Επιστροφή στα Καλάβρυτα όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα. Στην συνέχεια αναχώρηση για επιστροφή στο ξενοδοχείο ( προαιρετική επιστροφή από τα Καλάβρυτα ως το Διακοφτό με το τρενάκι ). Άφιξη στο ξενοδοχείο, δείπνο,. διανυκτέρευση.

4η ημέρα:  Πάτρα – Γαλαξίδι– Δελφοί – Θεσσαλονίκη 540 χλμ.

Πρόγευμα και αναχώρηση για το Γαλαξίδι όπου θα σταματήσουμε για καφέ επόμενη στάση  στους  Δελφούς – επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο και στο μουσείο. Στη συνέχεια αναχώρηση για Θεσσαλονίκη δια μέσο Λαμίας ( στάση για γεύμα ), Τεμπών (στάση για καφέ). Άφιξη στην Θεσσαλονίκη αργά το βράδυ.

Τιμή Συμμετοχής: 159 €

Περιλαμβάνει:

  • Την μεταφορά με κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας.
  • Τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Astir 4*.
  • Πρόγευμα και ένα γεύμα καθημερινά στο ξενοδοχείο
  • Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας.

Δεν Περιλαμβάνει:

Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, είσοδοι μουσείων και νυχτερινών κέντρων.

Δείτε και...

Αυστραλία Νέα Ζηλανδία Καλοκαίρι 2018

Αυστραλία Νέα Ζηλανδία 16 Ημέρες Αναχωρήσεις 18/5 | 14/6 | 14/7 | 4/8 | 20/10 …

Facebook