Αρχική / Αρχική / 5ήμερη εκδρομή στη Πάτμο 27-31.08.2018

5ήμερη εκδρομή στη Πάτμο 27-31.08.2018

5ήμερη εκδρομή στη Πάτμο 27-31.08.2018

1Η μέρα: Θεσσαλονίκη – Πειραιάς
Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 10:00 π.μ. και με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για τον «νησί της Αποκάλυψης».

2Η μέρα: Χώρα – Ιερό σπήλαιο της Αποκάλυψης
Άφιξη στην Πάτμο, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Το πρωί θα αναχωρήσουμε για το ΙΕΡΟ ΣΠΗΛΑΙΟ της ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ, όπου εδώ έγραψε ο Άγιος Ιωάννης ακούγοντας το θείο λόγο, έφτασε το 95 εξόριστος του Ρωμαίου αυτοκράτορα Δομιτιανού. Η Πατμιαδα σχολή βρίσκεται πίσω από το μοναστήρι, ιδρύθηκε το 1713, λειτούργησε σαν εκκλησιαστική σχολή και υπήρξε κέντρο των υπόδουλων Ελλήνων. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την θεία Λειτουργία στο σπήλαιο της Αποκάλυψης. Αναχώρηση για το ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

3Η μέρα: Εκδρομή στους Λειψούς
Πρωινό, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για την εκδρομή μας στους Λειψούς. Άφιξη ύστερα από 50 λεπτά. Παραμονή στο νησί για να περιηγηθούμε. Υπάρχουν παντού στο νησί πολλές μικρές εκκλησίες, για τις οποίες μάλιστα λέγεται ότι αντιστοιχεί μία για κάθε οικογένεια. Αξίζει να επισκεφθεί κάποιος την Παναγία του Χάρου για τον αρχιτεκτονικό της ρυθμό (νησιωτικός-βυζαντινός). Η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας απεικονίζει την Παναγία να κρατά τον Ιησού Εσταυρωμένο. Πρόκειται για μια από τις σπάνιες στιγμές της αγιογραφίας. Γεύμα και αναχώρηση για την επιστροφή μας στην Πάτμο. Άφιξη, ξεκούραση και για το βράδυ προτείνουμε διασκέδαση σε κάποιο από τα γραφικά ταβερνάκια του νησιού. Διανυκτέρευση.

4Η μέρα: Λάμπη – Κάμπος – Εν πλω
Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για τη γνωριμία μας με το υπόλοιπο τμήμα του νησιού. Θα επισκεφθούμε πρώτα το ιερό κάθισμα της Παναγίας της Κουμάνας και θα απολαύσουμε τη θέα προς τη Σκάλα. Θα συνεχίσουμε με τη Λάμπη που η πλαζ της φημίζεται για τα πολύχρωμα σπάνια πετράδια της (το όνομα Λάμπη προέρχεται από τη λάμψη του ήλιου πάνω στη θάλασσα με τα πολύχρωμα βότσαλα).Θα καταλήξουμε στον Κάμπο, το τρίτο σε πληθυσμό οικισμό του νησιού και περνώντας από το κυρίως χωριό ή Επάνω Κάμπος θα φθάσουμε στον Κάτω Κάμπο, στην παραλία του ομώνυμου κόλπου αγαπητή από τους κατοίκους και τους παραθεριστές. Παραμονή για γεύμα. Επιστροφή το απόγευμα. Διανυκτέρευση.

5Η μέρα: Πειραιάς – Θεσσαλονίκη                                                                                                                                                                                                                                                                    Αναχώρηση για το λιμάνι της Πάτμου και επιβίβαση στις 5:55 π.μ.Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο λεωφορείο και με ενδιάμεσες στάσεις φθάνουμε στην πόλη μας

Τιμή Συμμετοχής: 275€

Περιλαμβάνει:
-Μεταφορά με λεωφορείο του γραφείου μας
-Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο
-Πρωινό στο ξενοδοχείο
-Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Πειραιά – Πάτμο – Πειραιά σε οικονομική θέση.

Δεν Περιλαμβάνει:
Εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
-Κρουαζιέρα στους Λειψούς.

Δείτε και...

Αργεντινή- Καταράκτες Ιγκουασού- Βραζιλία- Παραγουάη

Αργεντινή- Καταράκτες Ιγκουασού- Βραζιλία- Παραγουάη  12 Ημέρες Αναχωρήσεις 25/5 | 18/6 | 20/7 | 10/8 | 7/9 Ημέρα …

Facebook