Αρχική / Αρχική / Slider Posts / Αεροπορική εκδρομή Ακτή Αμάλφι-Κάπρι-Bella Νάπολη 6 ημέρες

Αεροπορική εκδρομή Ακτή Αμάλφι-Κάπρι-Bella Νάπολη 6 ημέρες

Aκτή Aμάλφι – Κάπρι – Bella Νάπολη 6 ημέρες

Με απευθείας πτήσεις για Νάπολη

Αναχώρηση: 11/08

Δώρο η κρουαζιέρα στο Ποζιτάνο και στο Αμάλφι

Τιμοκατάλογος

Νάπολη, Σαλέρνο, Ποζιτάνο, Αμάλφι, Σορρέντο, Κάπρι, Πομπήια

1η ημέρα: Πτήση για Νάπολη(ξενάγηση πόλης) – Πομπήια (25 χλμ.) –  Σαλέρνο(31 χλμ.)
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Νάπολη… Άφιξη και ξενάγηση  στην πρωτεύουσα της Καμπανίας, τη Νάπολη, μια πόλη πολύβουη και γεμάτη αντιθέσεις. Στην πανοραμική μας επίσκεψη θα δούμε την παραλία, το Καστέλλο ντελ Ουόβο, το Βασιλικό Παλάτι, τη Στοά του Ουμπέρτου και την παλαιότερη όπερα στην Ευρώπη: το Θέατρο Σαν Κάρλο. Έπειτα αναχώρηση για την Πομπηία, έναν από τους σημαντικότερους υπαίθριους αρχαιολογικούς χώρους διεθνώς, o οποίος περιλαμβάνεται στον κατάλογο των Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Θα ξεναγηθούμε στα ερείπια της πόλης που θάφτηκε στις στάχτες του Βεζούβιου το 79 μ.Χ και θα θαυμάσουμε από κοντά μια ‘’ζωντανή’’ αρχαία πόλη. Στη συνέχεια μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στην περιοχή του Σαλέρνο και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.

2η ημέρα: Σαλέρνο – Ποζίτανο – Αμάλφι (Κρουαζιέρα στη Κοστιέρα Αμαλφιτάνα)
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Σήμερα θα κάνουμε με καραβάκι μια μαγευτική κρουαζιέρα στο Τυρρηνικό Πέλαγος. Πρώτη μας επίσκεψη το γραφικό Ποζιτάνο, ένας οικισμός-βεράντα στο απέραντο γαλάζιο, και χρόνος ελεύθερος για να περπατήσουμε στα στενά καλντερίμια του. Στη συνέχεια, αναχώρηση για το Αμάλφι, χτισμένο στον μυχό του ομώνυμου κόλπου στην Κοστιέρα Αμαλφιτάνα, μία από τις πλέον συγκλονιστικές ακτές της Ευρώπης. Στην περιπατητική μας περιήγηση θα δούμε τα αρχοντικά σπίτια, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ανδρέα με βυζαντινά, αραβικά και γοτθικά αρχιτεκτονικά στοιχεία. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας.

-Σε περίπτωση απογορευτικού απόπλου θα επισκεφθούμε οδικώς με τα τοπικά μέσα το Αμάλφι.

3η ημέρα: Σαλέρνο– Σορρέντο(50 χλμ.) – Κάπρι – Σορρέντο – Σαλέρνο(50 χλμ.)
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το λιμάνι του Σορρέντο όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στην όμορφη πόλη. Για όσους το επιθυμούν προαιρετικά θα πάρουμε το ταχύπλοο για το μαγευτικό νησί Κάπρι, που με τις ρωμαϊκές επαύλεις, τα αγάλματα, τα λουτρά, τις εκκλησίες, τις κρεμαστές σκάλες που καταλήγουν στη θάλασσα μέσα σε μια οργιώδη και πολύχρωμη μεσογειακή βλάστηση, θυμίζει σκηνικό άλλης εποχής. Προτείνουμε επίσης και μια επίσκεψη στη Γαλάζια Σπηλιά. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο Σορρέντο και έπειτα στο ξενοδοχείο μας.

-Σε περίπτωση απογορευτικού απόπλου θα επισκεφθούμε οδικώς το Σορρέντο και το Ποζιτάνο.

4η ημέρα: Σαλέρνο – Νάπολη(60 χλμ.)– Πτήση Επιστροφής

Πρωινό στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος και στη συνέχεια αναχώρηση για το αεροδρόμιο της Νάπολη για τη πτήση της επιστροφής μας.

Δείτε και...

15ήμερη εκδρομή Πανόραμα Κίνας Εγγυημένη Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη: 15.09.2018

Πανόραμα Κίνας – Χoνγκ Κoνγκ Καντόνα, Γκουιλίν, Ξιάν, Πεκίνο, Σαγκάη, Σουτσόου, Χανγκτσόου, Ξιτάνγκ  Εγγυημένη Αναχώρηση …

Facebook