Αρχική / Αρχική / Ιταλικό Πανόραμα 7ημέρες
7ήμερη οδική εκδρομή Bella Italia

Ιταλικό Πανόραμα 7ημέρες

ημέρα: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΑ/ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΕΝ ΠΛΩ (323 χλμ)

Συγκέντρωση και αναχώρηση για την Πάτρα/Ηγουμενίτσα. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για το λιμάνι της Ανκόνα. Διανυκτέρευση εν πλω…

2η ημέρα: ΑΝΚΟΝΑ – ΡΩΜΗ (304 χλμ)

Άφιξη στο λιμάνι της Ανκόνα και κατευθυνόμαστε προς την πρωτεύουσα της Ιταλίας τη Ρώμη. Άφιξη στην Αιώνια Πόλη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

3η ημέρα: ΡΩΜΗ

Σήμερα θα γνωρίσουμε την πόλη σύμβολο! θα δούμε τη Βίλλια Μποργκέζε, το Αυρηλιανό τείχος, την πιάτσα Μπαρμπερίνι, τη στήλη του Τραϊανού, το περίφημο Κολοσσαίο – ταο μεγαλύτερο σωζόμενο αρχαίο Ρωμαϊκό κτίσμα του κόσμου, το λόφο του Καπιτωλίου, την αρχαία αγορά, την αψίδα του Μεγάλου Κωνσταντίνου, την πιάτσα Βενέτσια όπου δεσπόζει το μνημείο του Βίκτορα Εμμανουήλ, το λόφο Παλατινό, τον Τίβερη ποταμό με το νησί Τιβερίνα, καθώς και το ναό του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό όπου θα θαυμάσουμε και την αποκαθήλωση (Pieta) του Μιχαήλ Αγγέλου. Για την συνέχεια σας προτείνουμε να απολαύσετε τον καφέ σας σε κάποια από τις περίφημες πλατείες όπως η Πιάτσα Ναβόνα και η Πιάτσα Ντι Σπάνια.

4η ημέρα: ΡΩΜΗ – ΣΙΕΝΝΑ – ΣΑΝ ΤΖΙΜΙΝΙΑΝΟ – ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ (325 χλμ)

Πρώτη μας στάση η μεσαιωνική Σιένα και στη συνέχεια το μεσαιωνικό Σαν Τζιμινιάνο. Μέσα από μια θαυμάσια διαδρομή, φτάνουμε στην Φλωρεντία. Ακολουθεί ξενάγηση στην πόλη-λίκνο της Αναγέννησης, για να γνωρίσουμε από κοντά την Πιάτσα ντε λα Σινιορία, το Πόντε Βέκκιο, το ντουόμο της Φλωρεντίας (Παναγία των Ανθέων) με τον τρούλο του Μπρουνελέσκι, το Καμπαναριό του Τζιότο, το βαπτιστήριο και την πιάτσα Ρεπούμπλικα. Τακτοποίηση σε ξενοδοχείο της περιοχής.

5η ημέρα: ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ – ΠΙΖΑ – ΒΕΝΕΤΙΑ ( 415 χλμ)

Αναχώρηση για τη περίφημη Πίζα. Στην πανέμορφη «Πλατεία των θαυμάτων» θα μας εντυπωσιάσει ο καθεδρικός ναός, το Βαπτιστήριο και ο φημισμένος κεκλιμένος πύργος της. Άφιξη στη μοναδική Βενετία. Φτάνοντας θα προσεγγίσουμε το κέντρο της πόλης των Δόγηδων μέσω θαλάσσιας συγκοινωνίας. Ξεκινάμε την ξενάγηση μας στη «πόλη των Δόγηδων», τη ρομαντική πόλη που είναι χτισμένη πάνω σε 119 νησιά με αναρίθμητα κανάλια και μικρές γέφυρες, βλέποντας την πλατεία του Αγ,Μάρκου με την ομώνυμη εκκλησία, το μεγαλοπρεπές καμπαναριό, τον πύργο των Μαυριτανών, το παλάτι των Δόγηδων, τη γέφυρα των Στεναγμών και τέλος θα επισκεφθούμε ένα από τα εναπομείναντα εργαστήρια κατασκευής του διάσημου γυαλιού Μουράνο. Τακτοποίηση σε ξενοδοχείο της περιοχής του Μέστρε.

6η ημέρα: ΜΕΣΤΡΕ – ΑΝΚΟΝΑ, απόπλους για Ηγουμενίτσα (370 χλμ)

Πρωινό και αναχώρηση για το λιμάνι της Ανκόνα. Τακτοποίηση στις καμπίνες μας και απόπλους για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

7η ημέρα: ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ/ΠΑΤΡΑ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

Άφιξη και άμεση αναχώρηση για την πόλη μας με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό.

 

Τιμές και Χρεώσεις

Ενήλικες 359
Παιδί 2-12 ετών 299 €
Επιβάρυνση Μονόκλινου 90 €
Διαμονή Σε ξενοδοχεία 3* & 4*
Διατροφή Ημιδιατροφή
Παρατηρήσεις Check point και δημοτικοί φόροι 59 €
Αναχωρήσεις 24/10 & 14/11/2016

 

Περιλαμβάνονται στις τιμές

  • Μετακινήσεις και περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την διαδρομή Πάτρα/Ηγουμενίτσα – Ανκόνα – Ηγουμενίτσα/Πάτρα σε 4κλινες εσωτερικές καμπίνες (ΑΒ4)
  • Διατροφή (αναφέρεται στον αναλυτικό τιμοκατάλογο)
  • Έμπειρος Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται στις τιμές

  • Είσοδοι σε μουσεία, παλάτια, αρχαιολογικούς χώρους, βαπορέττα Βενετίας
  • Check Points & Δημοτικοί φόροι
  • Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα και ότι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο

Δείτε και...

Αυστραλία Νέα Ζηλανδία Καλοκαίρι 2018

Αυστραλία Νέα Ζηλανδία 16 Ημέρες Αναχωρήσεις 18/5 | 14/6 | 14/7 | 4/8 | 20/10 …

Facebook