Αρχική / Αρχική / Βουκουρέστι-Καρπάθια 4ημέρες 25-28/05/2018

Βουκουρέστι-Καρπάθια 4ημέρες 25-28/05/2018

1η ημέρα: Θεσσαλονίκη-Προμαχώνας-Σόφια – Ρούσε – Βουκουρέστι

Αναχώρηση νωρίς πρωί από τα γραφεία μας. Διέλευση από σύνορα Προμαχώνα, Σόφια και συνεχίζουμε για Ρούσε, άφιξη το βράδυ στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας.Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Καρπάθια – Σινάια – Μπρασόφ – Κάστρο Δράκουλα

Πρωινό και αναχώρηση για τα θρυλικά Καρπάθια. Διασχίζοντας την Κοιλάδα Πράχωβα, συναντάμε τη Σινάια, φημισμένο κέντρο θερινών και χειμερινών σπορ. Στολίδι της πόλης το μοναστήρι της περιοχής, κτισμένο το 1685. Συνεχίζουμε για την πανέμορφη πόλη Μπρασόφ (ιδρύθηκε το 1211 από Τεύτονες Ιππότες). Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την Ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Νικολάου, το Δημαρχείο, την πλατεία Δημαρχείου και την πασίγνωστη Μαύρη εκκλησία. Επιστροφή στο Βουκουρέστι αφού πρώτα περάσουμε και δούμε το κάστρο του Δράκουλα. Το βράδυ δείπνο, διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Βουκουρέστι (περιήγηση πόλης)

Πρωινό και ξεκινάμε την ξενάγηση μας στην πόλη. Θα επισκεφθούμε το μουσείο του χωριού, που είναι μοναδικό στο είδος του και δείχνει την αρχιτεκτονική από όλες τις περιοχές της χώρας, καθώς και το παλάτι της Βουλής, χτισμένο από τον Τσαουσέσκου. Το παλάτι είναι το δεύτερο σε μέγεθος δημόσιο κτίριο του κόσμου μετά το Πεντάγωνο. Κατά τη διάρκεια της περιήγησης μας, θα θαυμάσουμε το Αντενέουμ, το πιο φημισμένο μέγαρο μουσικής της χώρας, τα ανάκτορα της Βασιλικής οικογένειας, την Αψίδα του Θριάμβου που είναι εμπνευσμένη από αυτή του Παρισιού, το Ορθόδοξο Πατριαρχείο, την Ελληνική εκκλησία που θυμίζει Παρθενώνα, το μουσείο του Πυροσβέστη και την στρατιωτική Ακαδημία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Βουκουρέστι – Σόφια – Προμαχώνας – Θεσσαλονίκη

Η τελευταία ημέρα της εκδρομής. Μετά το πρωινό ξεκινάμε για Τζιουρτζιού, Ρούσε, Πλέβεν, Σόφια, Προμαχώνα και το βράδυ, μετά τις καθορισμένες στάσεις για φαγητό και καφέ εξ’ ιδίων στα ίδια με τα κατά την μετάβαση μας σημεία, φτάνουμε στη Θεσσαλονίκη.

Τιμή Συμμετοχής: 135€

Η εκδρομή περιλαμβάνει:

  • Μεταφορά με πολυτελές λεωφορείο του γραφείου μας.
  • 3 Διανυκτερεύσεις στο Βουκουρέστι, σε 3*** ξενοδοχείο, και διαμονή σε δίκλινα δωμάτια.
  • 3 πρωινά σε μπουφέ.
  • Επίσημος Ελληνόφωνος ξεναγός για τη ξενάγηση πόλεως στο Βουκουρέστι .
  • Αρχηγός – συνοδός καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνει:

Εισόδους μουσείων και ό, τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

Δείτε και...

Αυστραλία Νέα Ζηλανδία Καλοκαίρι 2018

Αυστραλία Νέα Ζηλανδία 16 Ημέρες Αναχωρήσεις 18/5 | 14/6 | 14/7 | 4/8 | 20/10 …

Facebook