Αρχική / Αρχική / Εύβοια 3ήμερη εκδρομή, Αναχώρηση:03/06/2017

Εύβοια 3ήμερη εκδρομή, Αναχώρηση:03/06/2017

3ήμερη εκδρομή στην Εύβοια

Αναχώρηση  03/06/2017

Ημέρα 1η : Θεσσαλονίκη –Χαλκίδα- Αγ. Ιωάννης Ρώσος – Αιδηψός:

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 07.00 για Εύβοια δια μέσου Τεμπών (στάση για καφέ) Λαμίας,… Χαλκίδας, στάση για καφέ και βόλτα στην παραλία.  Στην συνέχεια αναχώρηση για το Προκόπι, όπου θα επισκεφτούμε το μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου. Στο μοναστήρι φυλάσσεται το σκήνωμα του αγίου, το οποίο το έφεραν οι πρόσφυγες από το Προκόπι της Μικράς Ασίας μετά την καταστροφή το 1922. Χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς για προσκύνημα και γεύμα. Αναχώρηση και άφιξη στην Αιδηψό, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε το ξενοδοχείο Thermae Sylla για καφέ. Χρόνος ελεύθερος στην παραλία της Αιδηψού για δείπνο.  Διανυκτέρευση. 

Ημέρα 2η: Όσιος Δαυίδ – Ωρεοί

Πρόγευμα και αναχώρηση για το μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ του γέροντα στις Ροβιές. Πρόκειται ένα μεταβυζαντινό μοναστήρι σε επιβλητικό τοπίο, που ιδρύθηκε το 16ο αιώνα από τον όσιο Δαυίδ και ανακαινίστηκε το 1877. Το μοναστήρι έχει μέσα κι έξω βρύσες με κρυστάλλινο νερό από το οποίο θα πάρουμε, αφού προσκυνήσουμε χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς. Το μεσημέρι επιστροφή στο ξενοδοχείο, γεύμα εξ ιδίων και ξεκούραση. Το απόγευμα αναχώρηση για τους Ωρεούς,. χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς για  καφέ και περιήγηση. Μπορείτε να επισκεφτείτε την εκκλησία του Αγ. Νικολάου με σημαντικές τοιχογραφίες. Το βράδυ  προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 3η: Αιδηψός – Βόλος – Θεσσαλονίκη

 Πρόγευμα και χρόνος αναχώρηση μέσω Αγιόκαμπου, απ όπου θα επιβιβασθούμε στο πλοίο για την Γλύφα. Άφιξη και αναχώρηση με ενδιάμεση στάση για καφέ σε χωριό της περιοχής. Αναχώρηση για  Βόλο όπου θα έχουμε χρόνο για βόλτα και γεύμα. Μετά το γεύμα αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη με ενδιάμεση στάση για καφέ. Άφιξη στη Θεσσαλονίκη το βράδυ. 

Τέλος Εκδρομής    

Τιμή Συμμετοχής:  130 €

 

Περιλαμβάνει:

  • Μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας
  • Τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο 40 Πλατάνια 2* με ημιδιατροφή.
  • Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας
  • Τα εισιτήρια του F/B για Αγιόκαμπο – Γλύφα

Δεν περιλαμβάνει ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό.

Δείτε και...

Αυστραλία Νέα Ζηλανδία Καλοκαίρι 2018

Αυστραλία Νέα Ζηλανδία 16 Ημέρες Αναχωρήσεις 18/5 | 14/6 | 14/7 | 4/8 | 20/10 …

Facebook