Αρχική / Αρχική / 3ήμερη εκδρομή στη Κέρκυρα Αναχώρηση: 26/05/2018

3ήμερη εκδρομή στη Κέρκυρα Αναχώρηση: 26/05/2018

3ήμερη εκδρομή στη Κέρκυρα Αναχώρηση: 26/05/2018

1η ημέρα: Θεσσαλονίκη – Ηγομενίτσα – Κέρκυρα – Κανόνι – Ποντικονήσι

Αναχώρηση στις 08.00 από τα γραφεία μας με προορισμό την Ηγουμενίτσα. Μετά τις απαραίτητες στάσεις άφιξη στο λιμάνι. Επιβίβαση στο πλοίο. Άφιξη στο Νησί των Φαιάκων, χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία στην πόλη και φαγητό. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Το απόγευμα επίσκεψη στο κανόνι, δίπλα στο ξενοδοχείο μας, όπου θα θαυμάσουμε το εκκλησάκι της Παναγίας των Βλαχερνών και το ξακουστό Ποντικονήσι. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Κέρκυρα – Παλαιοκαστρίτσα

Πρωινό και αναχώρηση για το Γαστούρι όπου θα ξεναγηθούμε σε μια από τις γνωστότερες βασιλικές επαύλεις της Ευρώπης, το ξακουστό Αχίλλειο. Συνεχίζοντας την ξενάγηση της πόλης θα επισκεφθούμε την Εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα – Πολιούχου της Κέρκυρας – , το Παλιό και το Νέο Φρούριο και την μεγαλύτερη πλατεία των Βαλκανίων, την πλατεία Σπιανάδα, με τον περίφημο πεζόδρομο ‘Λιστόν’. Συνεχιζουμε για την πανέμορφη Παλαιοκαστρίτσα. Το παραλιακό χωριό βρίσκεται Βορειοδυτικά της πόλης και νότια του Βυζαντινού Κάστρου του Αγγελοκάστρου. Μελετητές ισχυρίζονται πως εδώ ήταν η πρωτεύουσα των Φαιάκων, όπου η Ναυσικά βρήκε τον Οδυσσέα. Επίσκεψη στο Μοναστήρι της Παλαιοκαστρίτσας που βρίσκεται στους υπερυψωμένους κήπους στην άκρη του ακρωτηρίου. Χρόνος ελεύθερος βόλτα και φαγητό . Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο.  Για το βράδυ σας προτείνουμε προαιρετικά διασκέδαση  σε μαγαζί με ζωντανή μουσική και ποτό. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Κέρκυρα 

Πρωινό. Αναχώρηση για την πόλη όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για καφέ και αγορές. Αναχώρηση το μεσημέρι για την  Ηγουμενίτσα. Έπειτα από ενδιάμεσες στάσεις καθ’οδόν άφιξη το βραδύ στη πόλη μας.

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο: 119€

Περιλαμβάνει:

  • Μεταφορά με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας.
  • ΔΥΟ  διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο  Hellinis  Hotel  σε δίκλινα δωμάτια.
  • Πρωινό & δείπνο σε μπουφέ στο  ξενοδοχείο.
  • Εισιτήρια ferry boat Ηγουμενίτσα– Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα
  • Τοπικό ξεναγό στην Κέρκυρα & τις περιηγήσεις του προγράμματος.
  • Ασφάλεια & Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνει:

  • Νυχτερινές διασκεδάσεις. Εισόδους μουσείων. Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

**Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής προγράμματος χωρίς παραλήψεις.**

Δείτε και...

Αυτοκρατορική Ιαπωνία Χιροσίμα Καλοκαίρι 2018

Αυτοκρατορική Ιαπωνία Χιροσίμα Τόκυο, Νίκκο, Καμακούρα, Φούτζι, Χακόνε, Λίμνη Άσι, Κιότο, Νάρα, Χιροσίμα, Οσάκα 11 Ημέρες …

Facebook