Αρχική / Καλοκαίρι 2018 / Ελλάδα Οδικές Εκδρομές / 4,5,6ήμερη εκδρομή Κέρκυρα Αναχώρηση Κάθε Κυριακή από 08/07

4,5,6ήμερη εκδρομή Κέρκυρα Αναχώρηση Κάθε Κυριακή από 08/07

4,5,6ήμερη εκδρομή στη Κέρκυρα

Αναχώρησεις  κάθε Κυριακή από 08/07-09/09

1η ημέρα: Θεσσαλονική – Κέρκυρα 470 χλμ.

Αναχώρηση από το γραφείο μας ώρα 07.00 για Ηγουμενίτσα δια μέσω Βέροιας, Γρεβενών ( στάση για καφέ ),  Ιωαννίνων. Άφιξη  στην Ηγουμενίτσα επιβίβαση στο F/B και απόπλους για Κέρκυρα, άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και το βράδυ επίσκεψη στην πόλη της Κέρκυρας. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Μον Ρεπό – Μπενίτσες – Αγ. Γεώργιος

Πρόγευμα και αναχώρηση για το Μον Ρεπό όπου θα επισκεφτούμε τους κήπους και προαιρετικά το μουσείο. Στη συνέχεια αναχώρηση για το νότιο τμήμα του νησιού, Πέραμα, Μπενίτσες, Μοραΐτικα και στάση στον Αγ. Γεώργιο ( χωριό στη νοτιοδυτική ακτή ). Χρόνος ελεύθερος και γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση, δείπνο. Το βράδυ επίσκεψη στην πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Κέρκυρα ( Ξενάγηση ) – Αχίλλειο – Γλυφάδα

Πρόγευμα και αναχώρηση για την πόλη της Κέρκυρας. Επίσκεψη στο Βρετανικό Παλάτι, το Ναό – Μητρόπολη του Αγίου Σπυρίδωνα, το Δημαρχείο. Στη συνέχεια αναχώρηση για το Γαστούρι, ένα όμορφο χωριό που στην κορυφή του λόφου βρίσκεται το Αχίλλειο, το παλάτι που έχτισε το 1890-91 η αυτοκράτειρα της Αυστρίας Ελισάβετ. Ξενάγηση στο Αχίλλειο και Αναχώρηση για Γλυφάδα, την καλύτερη παραλία του νησιού. Χρόνος ελεύθερος και γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση και δείπνο. Το βράδυ επίσκεψη στην πόλη της Κέρκυρας. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Παλαιοκαστρίτσα – Κανόνι – Ποντικονήσι

Πρόγευμα και αναχώρηση για το ωραιότερο κομμάτι της Κέρκυρας την Παλαιοκαστρίτσα. Κατά την διαδρομή περνάμε από περιοχές πνιγμένες στο πράσινο για να φτάσουμε στο καλύτερο και πιο τουριστικό σημείο της Κέρκυρας με γραφικούς όρμους, απότομους βράχους και ένα καταγάλανο κόλπο. Επίσκεψη στη Μονή Θεοτόκου που ιδρύθηκε το 1225, το τωρινό κτίσμα είναι του 18ου-19ου αι.

Χρόνος ελεύθερος και γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση.  Το απόγευμα αναχώρηση για το Κανόνι στην νότια άκρη του ακρωτηρίου της Παλαιόπολης. Η περιοχή του Κανονιού είναι μια από τις γραφικότερες της Ελλάδος με θέα τα δυο νησάκια τη Μονή Βλαχερνών και το Ποντικονήσι, που αποτελούν το σήμα κατατεθέν της Κέρκυρας  Επιστροφή στο ξενοδοχείο για δείπνο. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Προαιρετική εκδρομή Πάργα – Παξοί

Πρόγευμα και αναχώρηση για την προαιρετική εκδρομή στην Πάργα και τους Παξούς. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο και δείπνο. Το βράδυ επίσκεψη στην πόλη. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα: Κέρκυρα –  Θεσσαλονίκη

Πρόγευμα και αναχώρηση για την πόλη της Κέρκυρας χρόνος ελεύθερος για βόλτα και γεύμα. Στη συνέχεια επιβίβαση στο F/B για Ηγουμενίτσα. Άφιξη και αναχώρηση για Θεσσαλονίκη με ενδιάμεση στάση στα Γρεβενά για καφέ. Άφιξη στη Θεσσαλονίκη.

 

Στο 4 ήμερο πρόγραμμα δεν πραγματοποιείται η 4ημέρα &η 5ημέρα.

Στο 5 ήμερο πρόγραμμα δεν πραγματοποιείται η 5ημέρα.

Τιμή Συμμετοχής: 219€ (4ήμερο πρόγραμμα)

Τιμή Συμμετοχής: 249€ (5ήμερο πρόγραμμα)

Τιμή Συμμετοχής: 289€ (6ήμερο πρόγραμμα)

Περιλαμβάνει:

  • Τη μεταφορά με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας.
  • Τις περιηγήσεις – ξεναγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα με τοπικό ξεναγό.
  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας.
  • Τις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3*  με ημιδιατροφή.
  • Τα εισιτήρια του F/B για Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα

Δεν Περιλαμβάνει:

Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, είσοδοι μουσείων, νυχτερινών κέντρων.

Δείτε και...

Σκιάθος 4,5,6,8ήμερες Καλοκαίρι 2018

Τιμοκατάλογος Σκιάθος Καλοκαίρι 2018

Facebook