Αρχική / Αρχική / 4ήμερη εκδρομή στη Λευκάδα Αναχώρηση:28/04/2018

4ήμερη εκδρομή στη Λευκάδα Αναχώρηση:28/04/2018

Ημέρα 1η :  Θεσσαλονίκη – Σύβοτα – Νεκρομαντείο – Αμμουδιά  – Λευκάδα 510 χλμ

Αναχώρηση από το γραφείο μας ώρα 07.00  και δια μέσου Γρεβενών (στάση για καφέ), Μετσόβου, Ιωαννίνων,  άφιξη στα Σύβοτα όπου θα κάνουμε στάση για καφέ. Επόμενη στάση στο Νεκρομαντείο, επίσκεψη στον χώρο και γεύμα ελεύθερο στην Αμμουδιά.  Αναχώρηση μέσω Πρέβεζας και άφιξη στην Λευκάδα τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 2η : Λευκάδα- Νυδρί- 40χλμ.

Πρόγευμα και προσκύνημα  στην πολιούχο του νησιού στην μονή Φανερωμένης.  Άφιξη στο Νυδρί και αναχώρηση προαιρετικής εκδρομής για Ιθάκη – Κεφαλονιά, στην διαδρομή θα  θαυμάσουμε τα πανέμορφα Πριγκιποννήσια,, την Μαδούρη όπου είναι το νεοκλασικό αρχοντικό του Βαλαωρίτη και το Σκορπιό του Ωνάση. Πρώτη στάση στο Φισκάρδο της Κεφαλονιάς και στην συνέχεια αναχώρηση για την Ιθάκη. Άφιξη στο Βαθύ πρωτεύουσα του νησιού. Η θέα  που παρουσιάζεται στον επισκέπτη είναι εντυπωσιακή. Χρόνος ελεύθερος στην διάθεση των εκδρομέων για αγορά στην γραφική πολιτεία.. Αναχώρηση για την βόρεια πλευρά του νησιού το Κιόνι (εν πλώ), παραλιακό, παραδοσιακό χωριό που κρίθηκε διατηρητέο. Επιστροφή στη Λευκάδα το απόγευμα. Το βράδυ χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 3η : Λευκάδα- Ζάλογγο-  Πάργα –Πρέβεζα 170 χλμ.

Πρόγευμα και αναχώρηση για Ζάλογγο όπου οι ηρωικές Σουλιώτισσες γκρεμίστηκαν  με τα παιδιά τους για να μην πέσουν στα χέρια  των Τούρκων.  Αναχώρηση και Άφιξη στην Πάργα, χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς στην πανέμορφη πόλη για περιήγηση και γεύμα εξ ιδίων.

Επιστροφή στην Λευκάδα με ενδιάμεση στάση για καφέ στην Πρέβεζα. Χρόνος ελεύθερος στην Λευκάδα. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 4η : Λευκάδα- Άρτα – Μέτσοβο – Θεσσαλονίκη 489 χλμ

Πρόγευμα και αναχώρηση για Θεσσαλονίκη με πρώτη στάση στο γεφύρι της Άρτας για καφέ και φωτογραφίες. Αναχώρηση για Μέτσοβο (στάση για γεύμα). Επόμενη στάση για καφέ στα  Γρεβενά. Άφιξη στην Θεσσαλονίκη το βράδυ.

Τιμή Συμμετοχής: 150€

Περιλαμβάνονται:

-Η μεταφορά  με πούλμαν  του γραφείου μας.

-Οι περιηγήσεις που αναφέρονται  στο πρόγραμμα .

-Αρχηγό  συνοδό του γραφείου μας.

-Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο SUNSHINE 3* στην Λυγιά Λευκάδας με πρωινό..

Δεν Περιλαμβάνονται:

Δεν περιλαμβάνει ότι  αναφέρεται  στο  πρόγραμμα  σαν προαιρετικό. Εισόδους  μουσείων, νυκτερινών κέντρων.

Δείτε και...

Αργεντινή- Καταράκτες Ιγκουασού- Βραζιλία- Παραγουάη

Αργεντινή- Καταράκτες Ιγκουασού- Βραζιλία- Παραγουάη  12 Ημέρες Αναχωρήσεις 25/5 | 18/6 | 20/7 | 10/8 | 7/9 Ημέρα …

Facebook