Αρχική / Αρχική / Slider Posts / 4ήμερη εκδρομή στη Πάτμο 23-26.07.2018 & 07-10.09.2018

4ήμερη εκδρομή στη Πάτμο 23-26.07.2018 & 07-10.09.2018

4ήμερη εκδρομή στη Πάτμο 23- 26/07/18 & 07-10/09/2018

1ημέρα: Θεσσαλονίκη – Πειραιάς
Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 10:00 π.μ. και με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για τον «νησί της Αποκάλυψης». Άφιξη στο νησί. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2ημέρα: Χώρα – Ιερό σπήλαιο της Αποκάλυψης
Πρωινό και θα αναχωρήσουμε για το Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης, όπου εδώ έγραψε ο Άγιος Ιωάννης ακούγοντας το θείο λόγο, έφτασε το 95 εξόριστος του Ρωμαίου αυτοκράτορα Δομιτιανού.Μπορείτε να παρακολουθήσετε την θεία Λειτουργία στο σπήλαιο της Αποκάλυψης. Η Πατμιαδα σχολή βρίσκεται πίσω από το μοναστήρι, ιδρύθηκε το 1713, λειτούργησε σαν εκκλησιαστική σχολή και υπήρξε κέντρο των υπόδουλων Ελλήνων. Θα συνεχίσουμε με τη Λάμπη που η πλαζ της φημίζεται για τα πολύχρωμα σπάνια πετράδια της (το όνομα Λάμπη προέρχεται από τη λάμψη του ήλιου πάνω στη θάλασσα με τα πολύχρωμα βότσαλα).Θα καταλήξουμε στον Κάμπο, το τρίτο σε πληθυσμό οικισμό του νησιού και περνώντας από το κυρίως χωριό ή Επάνω Κάμπος θα φθάσουμε στον Κάτω Κάμπο, στην παραλία του ομώνυμου κόλπου αγαπητή από τους κατοίκους και τους παραθεριστές. Παραμονή για γεύμα. Επιστροφή το απόγευμα. Διανυκτέρευση.

3ημέρα: Εκδρομή στους Λειψούς
Πρωινό, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για την προαιρετική εκδρομή μας στους Λειψούς. Άφιξη ύστερα από 50 λεπτά. Υπάρχουν παντού στο νησί πολλές μικρές εκκλησίες, για τις οποίες μάλιστα λέγεται ότι αντιστοιχεί μία για κάθε οικογένεια. Αξίζει να επισκεφθεί κάποιος την Παναγία του Χάρου για τον αρχιτεκτονικό της ρυθμό (νησιωτικός-βυζαντινός). Η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας απεικονίζει την Παναγία να κρατά τον Ιησού Εσταυρωμένο. Πρόκειται για μια από τις σπάνιες στιγμές της αγιογραφίας. Γεύμα εξ ιδίον και αναχώρηση για την επιστροφή μας στην Πάτμο. Άφιξη. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε το ιερό κάθισμα της Παναγίας της Κουμάνας και θα απολαύσουμε τη θέα προς τη Σκάλα. Το βράδυ στις 23:00 επιβίβαση στο πολυτελές πλοίο Blue Star Ferries.

4ημέρα: Πειραιάς – Θεσσαλονίκη
Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο λεωφορείο και με ενδιάμεσες στάσεις φθάνουμε στην πόλη μας

Τιμή Συμμετοχής: 255€

Περιλαμβάνει:
-Μεταφορά με λεωφορείο του γραφείου μας
-Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο
-Πρωινό στο ξενοδοχείο
-Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Πειραιά – Πάτμο – Πειραιά σε οικονομική θέση.

Δεν Περολαμβάνει:
Εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως
προαιρετικό ή προτεινόμενο.
-Κρουαζιέρα στους Λειψούς

 

Δείτε και...

5ημέρες/3νύχτες Σύρος με Προσκύνημα στη Τήνο Αναχώρηση:27.06.2018

Σύρος – Προσκύνημα στη Τήνο 27 Ιουνίου – 1 Ιουλίου 2018 5 ημέρες / 3 …

Facebook