Αρχική / Καλοκαίρι 2018 / Ελλάδα Οδικές Εκδρομές / Πρέβεζα–Πάργα-Λευκάδα-Ιθάκη–Κεφαλονιά-Σύβοτα-Ζάλογγο-Γιάννενα 4,5,6ημέρες

Πρέβεζα–Πάργα-Λευκάδα-Ιθάκη–Κεφαλονιά-Σύβοτα-Ζάλογγο-Γιάννενα 4,5,6ημέρες

Πρέβεζα – Πάργα  – Λευκάδα – Ιθάκη – Κεφαλονιά  – Σύβοτα – Ζάλογγο –  Γιάννενα

4 & 5 & 6 ημέρες   

1η μέρα: Θεσσαλονίκη – Πρέβεζα

Συγκέντρωση στο γραφείο μας και στις 07:00 αναχώρηση, μέσω Εγνατίας Οδού. Περνώντας έξω από τα Γιάννενα φτάνουμε στο Μπιζάνι , όπου θα επισκεφθούμε το μοναδικό στο είδος του Μουσείο του Βρέλλη με τα κέρινα ομοιώματα. Συνεχίζοντας έχουμε μια υπέροχη διαδρομή και περνώντας από τα Γιαννιώτικα Τέμπη φθάνουμε στο ιστορικό γεφύρι της Άρτας. Ο δρόμος μας οδηγεί στην Πρέβεζα. Γνωριμία με την πόλη . Χρόνος για γεύμα εξ’ ιδιων. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας που βρίσκεται σε περιοχή της Πρέβεζας. Ξεκούραση. Δείπνο-διαν/ση.

2η μέρα: Λευκάδα – Νυδρί – Κρουαζιέρα Πριγκιπόνησα – Ιθάκη- Κεφαλονιά

Πρωινό και αναχώρηση για την Λευκάδα. Άφιξη στο  Νυδρί, απ’οπου θα πάρουμε το καραβάκι για την την προαιρετική κρουαζιέρα μας στο Σκορπιό, το νησί του Ωνάση, στη Σπηλιά του Παπανικολή και στη Μαδούρι το νησί του Βαλαωρίτη  (Πριγκιπόνησα) και εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες κρουαζιέρα μας θα γίνει μεγαλύτερη και θα επισκεφθούμε και το γραφικό Φισκάρδο της Κεφαλονιάς, και το πανέμορφο Κιόνι της Ιθάκης.. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσετε την πόλη της Λευκάδος .Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο. Διανυκτέρευση .

 3η μέρα: Νεκρομαντείο – Πάργα – Εκβολές Αχέροντα  

Πρωινό και αναχώρηση για το Μεσοπόταμο. Επίσκεψη και περιήγηση στο Νεκρομαντείο της αρχαίας Εφύρας .Συνεχίζουμε  για την γραφική, νησιωτική Πάργα χτισμένη αμφιθεατρικά μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο. Θα ανηφορίσουμε να θαυμάσουμε τη θέα από το βενετσιάνικο κάστρο της και να περιπλανηθούμε στην πόλη με τα γραφικά σοκάκια της. Άφιξη στην  Αμμουδιά, ένα όμορφο παραλιακό χωριό στις εκβολές του Αχέροντα, ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και γεύμα εξ’ιδίων και σας προτείνουμε προαιρετική βόλτα με καραβάκι στο κανάλι του ποταμού Αχέροντα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση. Το βράδυ μετά το  δείπνο θα κάνουμε βόλτα στον πεζόδρομο της όμορφης παραλίας της Πρέβεζας. Διαν/ση.

4η μέρα:  Ζάλογγο – Νικόπολη – Πρέβεζα

Πρωινό και αναχώρηση για Ζάλογγο όπου οι ηρωικές Σουλιώτισσες γκρεμίστηκαν  με τα παιδιά τους για να μην πέσουν στα χέρια των Τούρκων. Στη διαδρομή μας για Πρέβεζα κάνουμε στάση να περιηγηθούμε στα ερείπια της αρχαίας Νικόπολης ,που έκτισε ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Οκταβιανός. Θα καταλήξουμε σε μια καλή παράλια για μπάνιο και γεύμα εξ ’ιδίων. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση.  Δείπνο. Προαιρετική διασκέδαση. Διαν/ση.

5η μέρα:  Πάργα – Κρουαζιέρα Παξούς –  Αντίπαξουσ  (46 χλμ.)

Πρωινό και αναχώρηση για τη Πάργα και την προαιρετική μας ημερήσια εκδρομή  για Παξούς και Αντίπαξους. Θα δούμε τις περίφημες σπηλιές των Αντίπαξων και θα σταματήσουμε για μπάνιο και φαγητό εξ ιδίων στο γραφικό Γάϊο την πρωτεύουσα του νησιωτικού συμπλέγματος. Ελεύθερος χρόνος το απόγευμα στη Πάργα .Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο Διαν/ση.

6η μέρα: Σύβοτα – Γιάννενα –Θεσσαλονίκη

Πρωινό και αναχώρηση. Κατευθυνόμενη  βόρεια και παραλιακά θα δούμε τις όμορφες παραλίες τις Θεσπρωτίας και θα κάνουμε στάση για καφέ και βόλτα στα γραφικά Σύβοτα .Συνεχίζουμε για Γιάννενα, χρόνος ελεύθερος για βόλτα και γεύμα εξ ιδίων. Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη

Σημείωση: Στο 5ήμερο πρόγραμμα δεν πραγματοποιείται η 5η ημέρα

Στο 4ήμερο πρόγραμμα δεν πραγματοποιείται η 5η ημέρα και η επίσκεψη στο Ζάλογγο και τη Νικόπολη τη 1η ημέρα

Τιμή Συμμετοχής: 199€ (4ήμερο πρόγραμμα/ Αναχώρηση κάθε Πέμπτη από 05/07)

Τιμή Συμμετοχής: 255€ (5ήμερο πρόγραμμα/ Αναχώρηση κάθε Κυριακή από 08/07)

Τιμή Συμμετοχής: 299€ (6ήμερο πρόγραμμα/ Αναχώρηση κάθε Κυριακή από 08/07)

Περιλαμβάνει:

-Τις μεταφορές με πολυτετελές λεωφορείο του γραφείου μας.

-Τις  διανυκτερεύσεις Στο ξενοδοχείο Cleopatra 3* / Ionian P με ημιδιατροφή.

-Τις περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα.

-Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας.

Δεν Περιλαμβάνει:

Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

Δείτε και...

Σκιάθος 4,5,6,8ήμερες Καλοκαίρι 2018

Τιμοκατάλογος Σκιάθος Καλοκαίρι 2018

Facebook